Villa Shanti, onze  Beach Villa is een luxe en ruime 6 tot 8 persoons villa direct aan het strand van de Bali Zee.

Deze zeer exclusieve villa heeft een groot zwembad van 18x6 mtr. De vakantiewoning ligt op een perceel van 3000 m2 in het rustige noord Bali.

Aan het strand en tussen de sawa's met op de achtergrond de bergen van het Bratan-meer. Vanuit de etage van de villa heeft u rondom een prachtig vrij uitzicht op het authentieke Bali. Een unieke combinatie van westerse luxe en Balinese stijlkenmerken. 6 staf-leden staan voor u klaar om u een geweldige vakantie te bezorgen. Een perfecte locatie om uit te rusten, en om de schoonheid van Noord Bali te ontdekken.  De  keuken is voorzien van alle apparaten zoals magnetron, oven, koffiezetapparaat,  koelkast/freezer en alle elektrische apparaten die u nodig heeft  voor een plezierig verblijf.

Het zorgvuldig geselecteerde personeel van Villa Shanti is vriendelijk en discreet. Zij doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen en u maximaal van uw vakantie te laten genieten. Veel van onze stafleden werken al jaren met ons en zorgen ervoor dat de gasten van Villa Shanti zich direct thuis voelen. Zij verzorgen het huishouden en bereiden uw maaltijden. Zij onderhouden de tropische tuin en het zwembad.Zij bieden u de luxe en service zoals in de beste hotels in de privacy van uw Villa Shanti.

Komang en Ayu, twee dames die al lange tijd werkzaam zijn in Villa Shanti. Zij doen het huishouden, de was en bereiden naar wens uw ontbijt, lunch en diner. Komang veelal iets verlegen en Ayu spontaan en openhartig.Naast dat ze heerlijk koken, kunnen ze de gasten van Villa Shanti ook behulpzaam zijn met het regelen van verschillende excursies in de omgeving van Lovina of in andere delen van Bali. Leer van Ketut Indonesisch koken en ga met haar naar de ‘pasar’. Zie daar het tropisch fruit wat hoog opgestapeld ligt naast de groenten en de specerijen, welke onmisbaar zijn voor de specifieke smaak en kleur van Balinese keuken. Loop met haar langs de verschillende kraampjes en proef het exotisch fruit of loop met haar door de tuin om vers lemongras te halen.Komang en Ayu, heerlijke maaltijden en een heerlijk stel waar wij met recht trots op zijn.

Ketut en Putu, de stille krachten van de tropische tuin. Als tuinman verzorgen zij met veel liefde de tropische planten, exotische bloemen, fruitbomen en vijvers met vissen bij Villa Shanti. Zij onderhouden het zwembad en de verschillende terrassen. Zes dagen per week zijn deze mannen aanwezig, maar doorgaans houden zij zich schuil tussen de verschillende bloemen en planten. Ketut en Putu zijn geen grote praters, maar zij zorgen ervoor dat deze tuin als een paradijs blijft en halen indien gewenst voor de gasten van Villa Shanti een verse kokosnoot uit de boom.

De security van Villa Shanti bestaat uit 2 mannen, die elkaar afwisselen in de nacht. Zij waken over uw nachtrust en zorgen voor hulp in de avond. Zij houden zich discreet afzijdig en laten zich alleen zien wanneer zij nodig zijn.Deze mannen van de nacht zult u zondags ook even bij daglicht zien, wanneer ze een handje helpen in de tuin van Villa Shanti en op het strand voor de villa.

Nyomang is naast chauffeur van de Toyota Jeep ook de man die u kan helpen met internet, dvd speler, tv, wifi en alle andere technische vragen over Villa Shanti.Hij kan u helpen met de boodschappen, weet de weg, is altijd behulpzaam en zal samen met de andere staf-leden zorgen voor een onvergetelijk verblijf in Villa Shanti. Nyomang is ook de man die de zorgt voor het licht, mocht het even donker worden in Bali , d.m.v de generator van Villa Shanti. Komt de staf er niet uit of heeft u andere vragen, dan zijn ook wij te bereiken op Bali.

Natuurlijk zijn ook het linnen en de handdoeken inclusief in de verhuur prijs en heeft u ook grote badhanddoeken speciaal voor het strand  ter beschikking.

Rust en privacy.  360 m2  vakantiehuis direct aan het strand omringd door palmbomen en met de oceaanlucht en geluiden van de golfslag die U zeker ontspanning zullen bieden.

Uit ervaring een perfecte plek voor uw meditatie en het tot rust komen van een druk leven. En een  groot overdekt balkon  op de eerste etage waar u  samen op gemakkelijke stoelen met een drankje of een kop koffie van de zonsopgang en -ondergang kunt genieten.